Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 4 - 6 mai.Comenzile plasate în perioada 3 mai, ora 16 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede șivă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!

      UPDATE:Câștigătoarele celei de a doua ediții:

      La categoria Poezie a fost desemnat câștigător volumul 40. să înceapă jocurile de Cristina Ispas, volum apărut la Editura frACTalia în 2018.
      La categoria Proză, câștigător a fost desemnat volumul Părinți de Diana Bădica, apărut în 2019 la Editura Polirom.
      Cartea Jes de Jesica Baciu, apărută la Nemira în 2019, în colecția Vorpal, a primit Premiul DLITE pentru Debut în Poezie, iar romanul Trilogia sexului rătăcitor de Cristina Vremeș, apărut la Editura Humanitas în 2019, a primit Premiul DLITE pentru Debut în Proză.

      Sofia Nădejde a fost prima femeie din România căreia i-a fost permis să susţină Bacalaureatul într-un liceu de băieţi, prima femeie care a condus o revistă literară şi autoarea primului roman feminist din istoria literaturii române. Mai mult, s-a încumetat să-l contrazică pe Titu Maiorescu atunci când susținea voios că femeile, având creierul mai ușor decât bărbații, ar face mai bine să se abțină de pretenții & creație. Era cumva firesc, ca ea să dea numele unui eveniment care acordă Premii pentru Literatură Scrisă de Femei.

      Prima ediție a Galei Premiilor Sofia Nădejde a avut loc anul trecut și a cuprins aceleași categorii Poezie, Proză, Debut Poezie, Debut Proză, prezente și în cea de a doua ediție.
      Pe carturesti.ro i-am dedicat un raft special, în care veți găsi nominalizările acestei a doua ediții. Câștigătoarele vor fi anunțate în cadrul galei care va avea loc pe 11 noiembrie.
      Salutăm inițiativa acestui proiect și vă invităm să le descoperiți pe scriitoarele nominalizate. #cartediem

      Raftul Premiilor Sofia Nădejde

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.