Produse
Produse
  • Total lei Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Politică retur

   Returnarea produselor

   Produsele achiziționate de pe site-ul carturesti.md pot fi returnate conform art. 18 alin. 2 din Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protectia consumatorului și regulilor de schimbare a mărfurilor nealimentare, procurate în reţeua de comerţ cu amănuntul.

   Consumatorul e în drept să preschimbe marfa nealimentară de calitate adecvată cu una similară în întreprinderea de comerţ unde a fost procurată, dacă marfa nu i s-a potrivit după formă, gabarite, model, culoare, mărime, sau nu poate fi folosită după destinaţie din alte motive.

   ***Preschimbarea precum și Returul mărfii se efectuează dacă ea nu a fost folosită, şi-a păstrat aspectul exterior, proprietăţile de consum, sigiliile, etichetele fabricii, precum şi bonul de casă, eliberat consumatorului împreună cu marfa vîndută.

   ***Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate, înregistrările audio sau video sigilate care au fost desigilate după livrare etc.

   Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat-procurat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la produse, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

   Pentru a vă exercita dreptul de retur trebuie să informaţi librăria Cărturesti cu denumirea juridică Pagina Noua SRL prin intermediul:

  • nr. de telefon +373 60922273
  • expedierea la adresa de e-mail ecomenzi.md@carturesti.net a formularului standart de retur pe care o poți descărca de pe site-ul carturesti.md.
  • prin intermediul site-lui nostru puteți transmite electronic formularul standart de retur. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere
  • personal să vă apropiați pe adresa mun. Chișinău str. Arborilor 21 în incinta MallDova et.3 librăria Cărturești- prin completarea formularului de retur.
  • Dacă solicitați returul vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră după cum urmează:

  • eliberarea numerarului cash la casa librăriei Cărturești;
  • returnarea banilor direct pe cardul bancar;
  • în caz că returul are loc prin intermediul curierului, iar dvs a-ți achitat cash achiziția, la discreția dvs rămâne de a ne oferi informații aferente unui nr. de card bancar deținut de către dvs. precum și codul fiscal din buletinul de identitate.
  • returnarea voucherului către dvs cu care ați achitat produsele achiziționate.

  • PE SCURT, ai dreptul să renunţi la produsele pe care le-ai cumpărat în termen de 14 zile de la ziua la care ai primit produsele în condițiile prevăzute mai sus. Ni le trimiţi înapoi şi noi îţi returnam banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invoci niciun motiv. Ar fi însă drăguţ să ne oferi o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.

   Contact info


   Probleme? Ne poți contacta:
   comenzi online:
   ecomenzi.md@carturesti.net
   tel.: +37360922273
   program relații cu clienții:
   Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

   mun. Chisinau str. Arborilor 21, et. 3, MallDova
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.