Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 4 - 6 mai.Comenzile plasate în perioada 3 mai, ora 16 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede șivă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!

      Raftul de debut

      Aflat la a patra ediție anul acesta, #RaftulDeDebut a luat naștere din dorința de a încuraja și promova autorii români aflați la început de drum și totodată a însemnat o cale prin care cititorii care ne trec pragul să redescopere și să (re)îndrăgească literatura română.
      Într-un peisaj editorial dominat de traduceri, observăm de la un an la altul că, timid, interesul editurilor românești pentru literatura autohtonă e în creștere, lucru care nu face decât să ne bucure și să ne dea prilejul de a descoperi autori noi, de a urmări dinamica literaturii române contemporane, de a identifica abordările și stilurile autorilor pe care-i citim în fiecare an pentru prima dată.

      Raftul de debut

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.